Töltse ki a legnehezebb Jóbarátok-kvízt!

2014.09.21. 09:17
Hétfőn lesz húsz éve, hogy elindult a televíziózás történetének egyik legsikeresebb sorozata, a Jóbarátok. A tíz évadot megért sitcomot a magyar HBO, majd később több csatorna leadta, így itthon is nagy a rajongótábora. Hogy ön mekkora Jóbarátok-őrült, azt most letesztelheti kvízünkben. Húsz kérdés a húsz év tiszteletére, és a többségük elég nehéz. Ha még több Jóbarátokra vágyik, a Commentcomon ma egész nap olvashat a sorozatról!

Hány része készült a Jóbarátoknak? 236. Ez a kérdés nem szerepel például a kvízünkben. Sokkal nehezebbek viszont igen. És ne zavarja meg az a három könnyű kérdés, amit azért tettünk bele, hogy legyen azért egy kis sikerélmény is – a többi, ami egyszerűnek tűnik, valójában beugratós. Ez az egyik legnehezebb Jóbarátok-kvíz, ami valaha magyar nyelven készült. Pedig arra még rá sem kérdeztünk, hogy melyik X-Men szerepelt a sorozatban (Mystique, nyilván). 

Jó szórakozást a húsz kérdéshez, 10 pont fölötti eredményre már büszke lehet!

Minden kérdés megválaszolására 20 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »