Tudományos csoda: Navracsics Tibor egy másik valóságban is létezik

2014.10.06. 20:06
"A valóság megtapasztalásának vannak korlátai, de a megismerésére tehetünk erőfeszítéseket."

Navracsics Tibor, akiről hétfőn derült ki, hogy nem lesz oktatási és kulturális EU-biztos, egy másik valóságban is létezik, nem csak abban, amiről eddig azt hittük, hogy az egyedüli valóság. Valóságból ugyanis minimum kettő van Magyarországon, de inkább több. Szerencsére vannak olyan sajtóorgánumok, amelyek áthatolva az univerzum - egyszerű földi halandók számára láthatatlan - kapuján, a másik valóságról is hírt adnak. 

Másképp nehezen lehet értelmezni a közmédia tudósítását, amelyben nem az a hír, hogy Navracsics Tibor portfólióját leszavazták és nem lehet oktatási és kulturális biztos, hanem az, hogy az EP-ben egyszerűen nem tudták megkérdőjelezni a felkészültségét, tehát a Fidesz politikusa, az Orbán-kormány egykori minisztere alkalmas biztosnak.

Nem hiszik? Íme:

navra

De a TV2 Tények is tudja, mi a hír ebben a párhuzamos univerzumban:

"A valóság a tudatunktól függetlenül létező dolgok öszessége: minden, ami létezik; tágabb értelemben pedig minden, ami valaha létezett és minden, ami jelenleg is létezik. (...) A valóság megtapasztalásának vannak korlátai, de a megismerésére tehetünk erőfeszítéseket." A Valóság