Totális összeomlás a Nemzeti Hírtévén

2015.03.15. 15:09 Módosítva: 2015.03.15. 21:13

Délután fél háromkor közel kétperces, totális csőd következett be a Nemzeti Hírtévé Nemzeti Adásfolyamában: először szerettek volna Pozsonyba kapcsolni, de az nem jött össze, így betoltak egy időjárásjelentést, mert azzal nem lehet tévedni, ugye. Utána a műsorvezető Somorjai Balázs magabiztos mosollyal az arcán kijelentette, hogy ő nem szokott olyan dolgokat ígérni, amit nem tart be, tessék, itt van Pozsony.

A kép meg is jött, egy viccesen tátogó vörös nővel, de a hang, az sehogysem jött át a közvetítőrendszeren, amire pedig költöttek vagy 400 millió forintot (mármint csak a tudósítói eszközbeszerzésre).

Mivel B-terv az a köztévében nem áll rendelkezésre, az adásvezérlőben elkezdték találomra nyomogatni a gombokat, legalábbis nagyon úgy nézett ki, mert egymás után következtek random képsorok, aztán Somorjai kővé dermedt arca, majd a végén sötétség, közel egy percen át. A műsorvezető később egy "ilyen az élő adás"-sal letudta a dolgot, és ha egy, vagy teszem azt, tizenhat bakival megúszták volna az első kilenc órát, az még belefért volna, de szinte minden percre jutott egy böszmeség eddig. Ha így folytatódik tovább, a Comedy Central komoly kihívót kap.     

Totális összeomlás a Nemzeti Hírtévén