nonono

Azurák Csaba lett a Tv2 hírműsorainak új főszerkesztője

2015.03.24. 16:55

Március 25-től a Tények műsorvezetője, Azurák Csaba lesz a Tv2 Aktuális műsorainak főszerkesztője, egyúttal megszűnik a Tények főszerkesztői pozíciója, és távozik a csatornától a posztot eddig betöltő Gábor László - derült ki a Tv2 közleményéből.

Azurák Csaba, a TV2 Aktuális műsorainak főszerkesztőjeként a Tények, a Mokka és az Aktív című műsorok szerkesztőit fogja irányítani, de továbbra is látható lesz a képernyőn a Tények műsorvezetőjeként. Az új főszerkesztő az új csapásirányt is kihirdette a csatorna közleményében:

Célom, hogy a TV2 hírműsorainak nagyszámú lojális nézőtáborát ebben az évben tovább növeljük, és érdekesebb, izgalmasabb, vonzóbb műsorokat készítsünk.

Azurák a Kodolányi János Főiskolán végzett angol-kommunikáció szakon 1998-ban, később elvégezte a Budapesti Corvinus Egyetem politikai szakértő képzését is. 1997-től 2001-ig a Magyar Rádió munkatársa volt. 2001 óta dolgozik a Tv2-nél: először a Naplóban volt szerkesztő, majd műsorvezető, ezt követően a Mokka című reggeli magazint vezette, 2009 óta pedig a Tények műsorvezetője.