Kevin Hart mostantól hivatalosan is zseniális komikus

2015.03.31. 13:13

Jimmy Kimmel a 24. MTV Movie Awards-gálán adja majd át az este egyik különdíjét Kevin Hartnak, aki ezzel hivatalosan is zseniális komikus lesz, hiszen ez a neve a díjnak, nem viccelünk. A kitüntetést Hart azért kapja, mert merész és tiszteletlen stílusa filmekben és sitcomokban, stand-up előadásokon és díjkiosztókon is magával ragadja a nézőket. A díjat nem évente osztják ki, az elsőt még 2013-ban Will Ferrell kapta, akivel Hart nem mellesleg közösen szerepel a Get Hard (Keményítőkúra) című vadiúj vígjátékban.

Hart karrierje a kétezres évek elején, egy philadelphiai klubban indult, ahol egy amatőröknek szervezett este lépett színpadra, és olyan sikert aratott, hogy másnap felmondott a cipőboltban ahol addig melózott, és elment stand-up komikusnak. 2011-ben a Laugh At My Pain című turnéján Hart a Los Angeles-i Nokia Theatert két egymást követő este is megtöltötte, de több nézőt érdekelt, mint Eddie Murphy, akinek utoljára sikerült ez a bravúr.

Soha nem hagyott fel a stand-uppal, és ugyan filmes karrierje már elég szépen alakul, de tovább turnézik műsorával. Szerepelt a Bérhaverok, A kiütés, Mi történt az éjjel? vagy a Pofázunk és végünk című filmekben. A díjat az MTV Movie Awards-gálán veszi majd át április 12-én este Los Angelesben. A műsort a magyar MTV is élőben közvetíti.