Elérkezett a nap, amikor Bayer Zsolt és a piás pap egy és ugyanaz a lap

2015.06.10. 10:41

Tisztában vagyunk vele, hogy egyre nehezebb kiigazodni a már nagyon várt Habony-médiabirodalom viszonyain. A Blogstar nevű új blogszolgáltatóról a Cink derítette ki, hogy Csúri Ákos Fidesz-közeli újságíró alapította, aki nem mellesleg a már régóta emlegetett Via.hu pártportál tulajdonosa is. Ennek a létrehozásában segédkezett Habony Árpád politikai tanácsadó és médiacézár, bár a Cinknek a magukat megnevezni nem kívánó tulajdonosok kategorikusan tagadták Habony Árpád bármilyen szerepét.

Ez a Blogstar.hu igazolta le nemrég Bayer Zsolt megélhetési békemenetelőt és Orbán-párti sztárpublicistát, akihez most csatlakozott egy másik, hasonló kvalitásokkal megáldott internetes híresség:

Tibi atya.

Az erősen alkoholista és mérsékelten pedofil fiktív pap az egyik legnépszerűbb internetes jelenség itthon, Facebookon több mint 700 ezer lájkja van, saját pólókat forgalmaz, és még kocsmája is van. A fiktív figurát most leigazolta a Blogstar, hogy Bayer Zsolt mellett egy másik A kategóriás nagyágyú oszthassa az ehhez hasonló poénokat.

Motiváció a pihenéshez! A Fröccskocsmaban is tudtok lustálkodni, hiszen szerdán SzeszKvíz lesz, ahol a legjobb két csapat 1-1 tálca fröccsel gazdagodik!

Posted by Tibi atya on Tuesday, June 9, 2015

El is gondolkoztam kicsit azon, hogy vajon milyen lenne egy olyan amalgámuniverzum, ahol Tibi atya bejegyzéseit maga Bayer Zsolt írja.

hahahaha

Persze sokkal valószínűbb, hogy Tibi atya 4-5 bekezdésesre nyújtja ugyanazokat az újra felhasznált alkoholista poénokat, de azért legbelül mindannyian érezzük, hogy Bayer Zsolt + Tibi atya közös blog nemcsak berobbantaná végre azt a fránya Habony-médiabirodalmat, de talán az egész univerzumot is.