Nem vetkőzött az interjú mellé, nem is jelent meg a lapban

2015.07.17. 13:51

Caitlin Stasey a Reign, azaz Az uralkodónő című történelmi sorozat ausztrál színésznője nem hitt a szemének, amikor a Good Weekend című magazint fellapozva hiába kereste a vele készített interjút, a lap ugyanis nem jelentette meg az írást. Meglepetése akkor fokozódott döbbenetté, amikor a szerkesztőséget megkérdezte az okokról, és azt a választ kapta, hogy a cikk helyhiány miatt maradt ki a lapból, és a jövőben sem fog megjelenni. Ez persze előfordul, és emiatt lehet idegesnek lenni, de felesleges - Stasey viszont pontosan tudta, miért nem jelent meg az interjú.

Azért, mert nem volt hajlandó félmeztelenül pózolni a lap fotósának.
caitlin-stasey

A Herself.com oldalt működtető színésznőről minden bizonnyal azért gondolta a lap, hogy csettintésre lehajítja a textilt, mert a weblapján szereplő nők meztelenül jelennek meg a velük készült interjúk képein (köztük ő maga is) és kendőzetlenül beszélnek tabutémákról is. Amikor a lap megkérdezte Stasey-t, hogy hajlandó-e meztelen vagy félmeztelen fotókra, határozott nemmel válaszolt. A Twitteren azzal magyarázta a visszautasítást, hogy nem hajlandó csak azért levetkőzni, hogy a melleivel eladják a lapot.

A lapvezetés szerint erről szó sem volt, tiszteletben tartják a színésznő kívánságát, és eszük ágában nem volt a meztelen testével eladni a magazint, sőt.