Otthagyták páran a Tényeket

2015.07.29. 17:41 Módosítva: 2015.07.29. 17:46

Elhagyja a Tényeket pár szerkesztő és riporter. Úgy tudjuk, a Tények előző főnöke, György Bence csábított magával egy hamarosan induló portálhoz (vagy tévéhez) 6 embert a TV2 híradójának szerkesztőségéből.

A TV2 szerint Azurák Csaba, a márciusban kinevezett aktuális műsorok főszerkesztője nem bánja, hogy elődje elvisz néhány általa kinevelt embert. György Bence és helyettese távozása óta új koncepció mentén dolgozik a TV2 hírműsorának szerkesztősége, és Azurák így jóval könnyebben felépítheti saját csapatát és érvényesítheti elképzeléseit. A TV2 szerint a távozások nem rengették meg a szerkesztőséget, hiszen a Tényekben több mint negyvenen dolgoznak, és sokan jelentkeznek, akik a TV2 hírműsoránál szeretnék folytatni pályafutásukat.

A Tv2 a távozásokra vonatkozó megkeresésünkre azt is közölte, hogy a Tények hosszú idő után a múlt heti átlagot tekintve mindhárom célcsoportban (4+, 18-49, 18-59) piacvezető volt. Azt is közölték, Azurák Csaba sok sikert kíván a távozóknak, akik egyelőre még a felmondási idejüket töltik, és ahogy eddig is az volt, most is jó a munkakapcsolata velük.