Tévésorozatban folytatódik a Csak szex és más semmi

2015.09.07. 10:01
Schell Judit és Csányi Sándor ismét együtt forgat. Ezúttal egy tv-sorozat főszerepét alakítja a tíz éve a Csak szex és más semmi című filmben egymásba gabalyodott pár. A megrendelő az MTVA, a forgatás javában tart.

Nyár óta forgatják a Csak színház és más semmi című, hatrészes, a színház világában játszódó sorozatot . A forgatókönyvet a Divinyi Réka és Goda Krisztina páros jegyzi, a két rendező pedig Nagypál Orsi és Miklauzic Bence. A két főszereplő Schell Judit és Csányi Sándor, mellettük Szervét Tibor, Szávai Viktória, Vecsei Miklós, Mikecz Estilla, Fehér Tibor, Lovas Rozi és Géczi Zoltán látható.

A sorozatban (ami csak szellemiségében lesz a Csak szex és más semmi folytatása) h árom történetszál bonyolódik párhuzamosan, amelyek alkalmanként összefonódnak. A központban a híres díva (Schell Judit) és rendező férje (Csányi Sándor) magánéleti válsága áll, a keretet egy színházi bemutató adja, az olvasópróbától a premierig követhetjük nyomon a történetet. 

A sorozatot főként a budapesti Thália Színházban forgatják, főbb helyszínei is autentikusan mind a színházi léthez kapcsolódnak: színpad, öltözők, büfé, kelléktár, irodák és néhány külső helyszín.