Rádiója is lesz Andy Vajnának

2015.12.17. 13:38 Módosítva: 2015.12.17. 14:10

A Válasz.hu értesülése szerint kizárták az egykori Roxy Rádió 96,4-es frekvenciájáért folyó versenyből Andy Vajna egyetlen riválisát – így a kormánybiztos jövőre nem csak tévé, de rádiótulajdonos is lehet majd. Andy Vajna Radio Plus Kft.-je tehát immár egyedül versenyez az egykori Roxy Rádió 96,4-es frekvenciájáért.

A Médiatanács ugyanis kizárólag ezt a – DJ FM néven sugározni kívánó – vállalkozást vette nyilvántartásba, egyetlen versenytársát, az Autórádió Műsorszolgáltató Kft.-t formai okok miatt kizárták a pályázatból.

Utóbbi megtámadta a kizáró döntést, így Vajna csak a bírósági határozat után, legkorábban február-márciusban kaphatja meg a frekvenciát. Vajna valószínűleg már biztosra veszi, hogy övé lesz a rádió, hiszen a stábot is összerakta. Bakai Mátyás lett a társügyvezető szerepet a Radio Plus Kft.-ben, Bakai egyébként volt már a Roxy Rádió tulajdonos-ügyvezetője is.

(A cikk korábbi verziójában tévesen állítottuk, hogy megszűnik az Inforádió, ezért olvasóink és az érintettek elnézését kérjük.)