Piroska
-10 °C
1 °C

Jakupcsek helyére Dióssy Klárit ülteti a közmédia

2016.01.10. 18:17

Új csapatkapitányokkal, Tatár Csillával és Harsányi Leventével folytatódik januárban a megújuló Magyarország, szeretlek! című vetélkedő, a Ridikül műsorvezetője pedig Dióssy Klári lesz a hónap végétől - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA).

Az MTVA szerint a Magyarország, szeretlek!-et "további sikere, újabb nézői csoportok megnyerése érdekében" újítják meg, ezért váltják le az eddigi két csapatkapitányt, Jakupcsek Gabriellát és Csiszár Jenőt Tatár Csillára és Harsányi Leventére. A műsorvezető Szente Vajk marad. A két új csapatkapitány a héten már részt vesz a próbafelvételeken, és az azt követő forgatásokon is, így hamarosan a képernyőn is lesznek. 

A produkció az MTVA belső, saját gyártásában készül, a gyártó pedig figyelemmel lesz arra, hogy Tatár Csilla kismama, "minden lehetséges módon segíteni fogja őt a baba kiszolgálásában" - áll a közleményben. 

A Ridikül című női beszélgetős műsort ezentúl Dióssy Klári vezeti majd, és az MTVA szerint az a céljuk, hogy a műsorhoz rádiós produkció, nyomtatott és online média is kapcsolódik. "Dióssy Klári személye - a népszerű műsorvezető eddigi pályafutása alapján különösen - segítség e célok elérésében" - írták, hozzátéve: Dióssy a Ridikülben először január 25-én 17 órakor láthatják a nézők a Duna csatornán.

Az MTVA közleményében köszönetét fejezte ki a két műsor eddigi alkotóinak, köztük Jakupcsek Gabriellának.

A korábbi sajtóhírek tévesen arról szóltak, hogy Jakupcseket Novodomszky Éva váltja fel.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Kezdje az évet egzotikus körutazással!

Fedezze fel Madagaszkár, Burma, Peru kincseit, Indiát a kelet csodálatos világát.