Ferenc, Olívia
-4 °C
4 °C

Az X-akták agyonverte a teljes magyar konkurenciát

2016.01.26. 09:59

Hétfő este mutatkozott be a magyar nézők előtt az X-akták új, miniévada (csak hat rész lesz egyelőre), és pont úgy meghódította a nézőket, ahogy az amerikai, vasárnap esti premier tette. Az USA-ban 13,4 millió nézője és 17 százalékos közönségaránya volt, amivel fölényesen nyerte idősávját, bár azt hozzá kell tenni, hogy előtte a Fox egy amerikaifutball-főcsoportdöntőt adott, amit 40 millió amerikai követett élőben (37 százalékos közönségaránnyal).

x-files-2016-yet-another-real-photo-from-this-goddamn-show-1200x

Nálunk a Cool vetíti a sorozatot, az első részt este 21:10-től tolták adásba, és értek el vele 15,8 százalékos közönségarányt 21:10 és 22:05 között. Az egy reklámblokkal vetített epizód ezzel megvert mindenkit, az RTL Klubot is, amin a Dzsentlemanus című film 15,6 százalékos közönségaránnyal ment. A TV2 a Mars - Az Utolsó Napok című sci-fit vetítette (5,6%), a Dunán éppen a Bosszú című sorozat ment (2,9%), a Film+-on pedig A fenevad gyomrában című film (5,1%).

Az X-akták ráadásul jó felvezetésnek bizonyult A csontember című thrillernek is, ami 9,2 százalékos közönségaránnyal folytatta a Cool diadalmenetét 22:05-től, ezt a filmet csak az RTL Klub tudta megverni, a többi tévé a nyomába sem tudott érni. A feltámasztott X-akták második része ma este látható, ha az amerikai nézettség megmarad 10 millió körül, és a hatodik részre sem megy 8 millió alá, valószínűsíthető, hogy a Fox egy hosszabb évadot is berendel belőle.  

Az új évad első részéről mi itt írtunk.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.