Szabina
5 °C
11 °C

Egyetlen nap alatt öt vezetőjét küldte el a TV2

2016.01.29. 21:50

Egy nappal azután, hogy a Habony Árpádhoz köthető Halkó Gabriellát nevezték ki a TV2 gazdasági igazgatójának, a csatorna mindjárt öt vezető beosztású munkatársától vált meg pénteken, írja a 444.

Az újság úgy tudja, hogy az elbocsátások:

  • Koltai Péter üzletfejlesztési igazgatót,
  • Krancz Balázs értékesítési vezetőt,
  • Nyeste Attila terjesztési vezetőt,
  • Stodulka Péter online tartalmakért felelős vezetőt,
  • illetve Hamvas Mártát, a szponzorfinanszírozott műsorok értékesítéséért felelős vezetőt

érintik.

A kirúgásokat a Népszabadság értesülései is igazolják, a lap úgy tudja, a helyükre kerülő vezetőket a jövő hét elején mutatják majd be, és az új vezetői struktúrát is ekkor ismertetik.

A nol.hu ráadásul úgy értesült, hogy a megújuló TV2 nem csupán az érintett öt vezetőjétől, hanem további húsz munkatársától is megválhatott pénteken, sőt, további leépítéseket terveznek, így az elbocsátások a jövő héten továbbfolytatódhatnak.

A tisztogatás egyébként Shadia Nugud programigazgató kirúgásával kezdődött, és eddig sem volt titok, hogy Dirk Gerkens a saját embereit akarja majd kulcsfontosságú pozícióba ültetni.

Szerdai cikkünkben is azt írtuk:

Gerkens biztos nem azzal fogja kezdeni, hogy kihajít mindenkit, annak semmi értelme nem lenne, mert nem maradna ember a műsorkészítéshez. A vezetőséget, a hozzá közel álló pozíciókat viszont logikus, hogy olyan szereplőkkel tölti fel, akikben megbízik, és akikkel tud együtt dolgozni. Nem szükségszerű ehhez mindenkit kihajítani erről a szintről sem, a TV2-nél is minden bizonnyal a helyén marad mondjuk a marketinges igazgató, de a szerkezeti átalakításnak már voltak, és még lesznek is áldozatai.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Hétvége Sopronban!

Tómalom Fürdő, Tűztorony, Karmelita kolostor, és még számos látnivaló várja Sopronban.