Elindul a harmadik HBO

2016.02.10. 15:09

Változtat az eddigi közép- és kelet-európai csatornaszerkezetén az HBO, írja a DTV News. Az átalakítás miatt változik az eddigi két HBO műsorstruktúrája és létrehoznak egy harmadikat is HBO 3 névvel, ami az HBO Comedy helyét veszi át.

Az anyacsatorna innentől a saját gyártású, exkluzív premierekre fókuszál majd, mint a sorozatok vagy dokumentumfilmek, ráadásul az amerikai bemutatóval azonos időben, illetve a hollywoodi kasszasikerek is itt lesznek majd láthatóak.

Az HBO 2 lesz a családi tévé, nappal régi és új gyerek- és családi filmekkel, illetve vígjátékokkal, este pedig lesznek majd thrillerek, horrorok, drámák és akciófilmek is.

Az HBO 3 annyiban tér el a sima HBO-tól, hogy az új, saját gyártású premierek mellett (Bakelit, Együttlét), amiket egyébként az HBO premierhez képest 1 órás eltolással lehet megnézni, itt lesznek láthatók a régebbi saját gyártású sorozataik, illetve itt mutatják be a különböző régiókban készült műsoraikat is, így például egy román vagy bolgár előfizető valószínűleg láthatja majd a magyar Aranyéletet is.