Ben Affleck és Matt Damon tényleg megcsinálja a Menekülő embert

2016.04.01. 00:38

A Running Man, Arnold Schwarzenegger 1987-es sci-fi-je a Richard Bachman álnéven író Stephen King egyik regénye nyomén készült, és egy olyan társadalomban játszódott, amiben a népek azt élvezik legjobban, ha a tévében egy reality showban megnézheti, hogyan vadásznak le pár elítélt bűnözőt az üldözők, és milyen változatos módszerekkel végeznek velük.

109316 full

A reality-vetélkedőnek elképzelt műsorban egyelőre erőszak nem lesz, izgalmat viszont ígérnek a megalkotói, azaz a Matt Damon-Ben Affleck páros tagjai. A műsorhoz most keresik a szereplőket. És hogy egészen pontosan miért is  emlegetjük a Menekülő embert? Ezért:

Valahol az USA-ban járunk. Egy személy, a FUTÓ egy egyelőre meg nem nevezett város felé menekül, a nyomában egymással is versengő ÜLDÖZŐK. A Futó a városba akar beérni, az üldözők erről hallani sem akarnak, és minden eszközzel megakadályozzák, hogy sikerrel járjon. A Futó egyedül, az Üldözők csapatban játszanak.

A Running Manben persze lehetett gyilkolni is, meg megcsonkítani embereket, itt még nem tartunk, bár hossz még az évezred, kit tudja, mit hoz a jövő.

Kell ez nekünk?