Blikk: Vujity Tvrtko a köztévébe tart

2016.05.18. 07:06

Bár korábban olyan hírek röppentek fel, hogy az RTL Klub reggeli műsorának vezetését fogja elvállalni a TV2-től kirúgott Vujity Tvrtko, ehhez képest a szerdai Blikk már arról ír, hogy a kormány nyúl a tévés hóna alá: 

a Duna Tv biztosít neki szereplést, méghozzá főműsoridős sávban.

Sőt, a lap a riporter Facebook-oldalán egy film forgatásáról elhintett információi alapján úgy véli, Tvrtko nem csak műsorvezetőként, hanem egy saját műsor készítőjeként debütálhat a Dunán.

Tvrtko 1991-től öt éven keresztül már dolgozott a közmédiának, ő tudósított a többek között délszláv háborúról, melyért élete legnagyobb szakmai elismerését, Pulitzer-emlékdíjat kapott.1998-ban viszont a TV2 Napló című műsorának alapító tagjaként tűnt fel, és 18 évig dolgozott a kereskedelmi tévének.

Vujity Trvtko
Vujity Trvtko
Fotó: Szécsi István

Az Index úgy tudja, a műsor címe Tvrtko minden határon túl megy, vagy Minden határon túl lesz,és  az első adást június 4-én sugározza a Duna TV. Hogy aztán egy dokumentumfilm-sorozat első részéről van szó, vagy csak egy egyszeri alkalomról, az információink szerint még kérdéses, vélhetően a nézettségtől (is) függ.