Lemondott Majoros Krisztina, a Blikk.hu főszerkesztője

2016.08.01. 09:45

Távozott a Ringier Axel Springer Magyarországtól Majoros Krisztina, akit tavaly decemberben neveztek ki a megújult Blikk.hu online főszerkesztőjének, írja a 24.hu.

Az értesülést a médiavállalat is megerősítette. Mint írták, Majoros maga kezdeményezte a változást körülbelül egy hónappal ezelőtt, pozícióját pedig egyelőre nem töltötték be, így Gedei Norbert, a Blikk napilap májusban megbízott főszerkesztője látja el az online főszerkesztői feladatokat.

Majoros Krisztina a Blikk.hu digitális stratégiájáért és az oldal tartalmainak felügyeletéért felelt. Kinevezését megelőzően ez a pozíció egyébként még nem létezett, előzetesen azt várták tőle, hogy vezetésével a Blikk.hu középtávon a vezető hírportálok közé kerüljön.

"Az exkluzív tartalmak mellett még több izgalmas témával, fotó- és videó tartalommal szeretnénk biztosítani a teljesebb élményt a portálon. Személyes kihívás számomra, hogy az infotainment műfajt nemzetközi trendeknek megfelelően meghonosítsuk" – mondta kinevezésekor.

Majoros 15 éves szakmai múltra tekint vissza, a Blikk.hu-t megelőzően a Sony Pictures Television Networks (Central Europe) cégnél volt főszerkesztő, korábban pedig több digitális brand felfuttatásában is részt vett.