Irén, Írisz
6 °C
16 °C

Juhász Péter végrehajtást kér a TV2 ellen

2017.02.16. 12:53

Tizenkét helyreigazítási pert nyert Juhász Péter a bíróságon még decemberben a TV2 ellen. Mint Juhász mondja, a tudósítások a Portik Tamással való kapcsolatáról szóltak, de a bíróság nem találta megalapozottnak az abban szereplő állításokat.

"A TV-ben hazudozó bűnöző nem mert eljönni a tárgyalásra. Tudta, hogy ha bíróság előtt is elismétli a rágalmait, feljelentem hamis tanúzásért." - utalt Juhász a riportban megszólaló nyilatkozóra még a tárgyalás után.

Azóta tizenkét alkalommal kellett volna lehozni a Tényekben, hogy valótlanul állítottak Juhászról bizonyos dolgokat, például, hogy Portik Tamás a börtönből Juhász Péteren keresztül irányítja a magyar belpolitikát, vagy hogy az Együtt politikusa luxusutazásokra és rózsadombi luxusingatlanra költheti az Igazmondó Alapítványhoz befolyt milliós adományokat. A helyreigazításokat február 8-tól kellett volna közölni a Tényekben, ami a mai napig nem történt meg, ezért Juhász végrehajtást indít a TV2 ellen, mivel egy jogerős ítéletet nem tartanak be.

Az ítéleteket itt lehet teljes egészében elolvasni. 

Belföldi ajánlatok

Rengeteg gyönyörű helyet talál belföldi ajánlataink között.

Tavaszi hosszú hétvégék

Töltse az ünnepeket külföldön, London, Párizs, Róma városnézés, olasz hajóút, síelés Ausztriában.