Öngyilkos lett a 33 éves Youtube-sztár, Stevie Ryan

2017.07.04. 14:43
Korábban a VH1-on vezetett műsort, legnézettebb Youtube-videóját öt és félmillióan látták. Pár hete egy podcastban mondta el: egy tragédia miatt súlyosan depressziós.

A Los Angeles-i rendőrség közölte, hogy a 33 éves Stevie Ryan színésznő-műsorvezetőt holtan találták az otthonában; vélhetően felakasztotta magát – írja a People magazin.

Ryan több mint tíz éve vált ismertté, akkor még Little Loca néven vezetett Youtube-csatornája miatt, amelynek kezdeti húsz-harmincezres nézettsége több százezerig emelkedett, de a csatorna legnézettebb videóját majdnem másfél millióan látták. Ryan főleg sztárok parodizálásával lett népszerű, 2012-ben saját műsort is kapott a VH1-on: a Stevie TV-t egy évig vezette.

Később a ma már Caitlyn Jennerként élő, akkor Bruce Jennerként híres tévésztár – Kim Kardashian nevelőszülője – fiával, Brody Jennerrel vezetett közös Youtube-műsort, a Sex With Brody-t, amelyben párterapeutákkal és hírességekkel beszélgettek párkapcsolati ügyekről és szexről.

Ryan pár hete a Mentally Ch(ill) című podcastjának „Death, Grieving, & Lithium” című epizódjában beszélt arról, hogy aggódik, nem fogja-e nagyapja halála „még mélyebb depresszióba” taszítani. A tizenegy adáson túl lévő podcastről egyébként korábban azt mondták: Ryan és műsorvezetőtársa, Kristen Carney sokaknak segítettek megbirkózni a depresszióval.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ne maradjon le semmiről!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport