Sylvester Stallone-t egy 16 éves lány megerőszakolásával vádolják

2017.11.17. 15:34
A színész állítólag a testőrével együtt szexre kényszerített egy 16 éves lányt még 1986-ban, majd megfenyegette, hogy betöri a fejét, ha jelenti az erőszakot a rendőrségen, írta az Indiewire.

A Daily Mail bulvárlap talált egy rendőrségi jelentést, amely szerint Sylvester Stallone testőrével, Michael De Lucával a Túl a csúcson című filmje forgatása alatt, 1986-ban, Las Vegasban megerőszakolt és csoportos szexre kényszerített egy akkor 16 éves lányt. A rendőrségi jelentés hitelességét a Las Vegas-i rendőrség is megerősítette.

A fiatal lány az Indiewire cikke szerint épp aláírást kért a színésztől, amikor a testőr Stallone hotelszobájának kulcsait csúsztatta a kezébe. A szobában a lány beleegyezett az aktusba Stallone-nal, miközben De Luca a fürdőszobában volt. Ezt követően azonban Stallone arra kényszerítette a lányt, hogy akarata ellenére a testőrével és vele együtt is közösüljön, majd arra kényszerítette, hogy orális szexet hajtson végre a testőrén és rajta is.

A színész azzal fenyegette meg a lányt, hogy betöri a fejét, ha jelenti az esetet a rendőrségen. Azonban állítólag mégis értesítette a hotel egy alkalmazottját, aki jelentette az erőszakot. Az áldozat azt mondja, eddig azért nem beszélt nyilvánosan az esetről, mert megszégyenítve érezte magát.

Stallone szóvivője a cikk szerint kategorikusan tagadja a vádakat, sőt nevetségesnek tartja azt. Azt állítja, a cikk megjelenéséig még csak nem is hallottak az esetről, a rendőrség sosem kereste meg az ügyben.

Stallone-t korábban a féltestvére vádolta meg azzal, hogy a színész évekig zaklatta őt szexuálisan, Stallone állítólag milliókat fizetett a nő hallgatásáért. A színész anyja szerint a lánya egy drogfüggő volt, aki bármire képes. 2012-ben halt meg tüdőrákban.

Ne maradjon le semmiről!