Aziz Ansari komikust is zaklatással vádolják

2018.01.15. 11:12

Egy New York-i fotós és a Master of None című Netflix-sorozat főszereplője a tavalyi Emmy-gála utáni partin ismerkedett össze, beszélgettek, csetelgettek és megbeszéltek egy randit is, Elmentek vacsorázni, majd felmentek Ansari lakására, ahol a nő beszámolója szerint Ansari egyből a tárgyra tért, és “szexuálisan közeledett” a nőhöz, aki ezt nem is utasította el, azaz a közös megegyezés megvolt kettejük között.

Aztán amikor Ansari megjegyezte, hogy hoz egy óvszert, a nő kényelmetlenül kezdte el magát érezni, és szólt is, hogy egy pillanatra álljanak már le, gyors a tempó. A két beszámoló innen tér el markánsan: a nő szerint Ansari orális szexre kényszerítette, amit úgy írt le, hogy

Bementem a fürdőszobába, hogy összeszedjem magam, aztán amikor kimentem, ott ült a kanapén és a farkára mutatott, és intett, hogy elégítsem ki orálisan. Megtettem, de közben rémesen éreztem magam.

Később a nő elhagyta a lakást, és még menet közben írt egy sms-t a férfinak, hogy nagyon nem érezte jól magát, és hogy Ansari nem igazán olvasott a non verbális kommunikációjából. A komikus egyből válaszolt neki és bocsánatot kért, megjegyezve, hogy ezek szerint félreértette a kommunikációját. A vádakra reakcióul Ansari egyébként azt írta, hogy a szexuális együttlétben mindketten benne voltak, nem volt kényszerítés vagy erőszak, és ezt a nő is megerősítette.

Másnap kaptam egy sms-t tőle, amiben azt írta, meglehetősen kényelmetlenül érezte magát. Nekem minden rendjén valónak tűnt, ezért csodálkozom, hogy így érez. Aggaszt, hogy megbántottam.