A Pesti Srácok főszerkesztője műsort kapott a Hír TV-n

huth
2018.08.28. 18:37

Huth Gergely, a Pesti Srácok főszerkesztője lesz a Szabadfogás című műsor vezetője a Hír TV-n, értesült az Azonnali több forrásból.

Szikszai Péter, a visszafoglalt Hír TV vezérigazgató-helyettese a Mandiner hétfői interjújában beszélt először arról, hogy a Szabadfogás "más vendégekkel" indul újra. "Vitát akarunk a műsorba, ezért jobboldalról és baloldalról is hívunk szereplőket. Reméljük, elfogadja mindenki a meghívást, és akkor valóban kemény szóváltások lesznek" – mondta.

Szikszai szerint a jelenlegi ellenzékben lévő politikusok nincsenek abban a helyzetben, hogy válogassanak a megszólalási lehetőségek között, de nem ijednének meg egy esetleges ellenzéki bojkottól sem. "Arra azért nem számítok, hogy Gyurcsány Ferenc a küszöbünkön virraszt egy interjúlehetőségért" – tette hozzá a Szabadfogás kapcsán.

A Szabadfogást azóta szünetelteti a csatorna, hogy a hónap elején visszavette a Hír TV irányítását a korábbi, kormánybarát vezetés, ezáltal az addig ellenzéki csatorna újra a lakájmédia része lett. A műsort korábban Dévényi István, az azóta megszűnt Heti Válasz újságírója vezette.

Az Azonnali úgy tudja: Huth neve felmerült a Hír TV Magyarország élőben című műsora kapcsán is, értesüléseik szerint ő fogja helyettesíteni a napokban a szabadságon lévő Farkas Krisztinát.