Új vezérigazgató a Lapcom Zrt. élén

2018.10.02. 15:42

Október 1-jétől Kovács Tibor a Lapcom Zrt. új vezérigazgatója. Kovács ö t éve a Lapcom felsővezetésének tagja, eddig HR- és szervezetfejlesztési feladatokat, továbbá a jogi terület felügyeletét látta el. A sajtóközleményben az is szerepel, hogy

az általa irányított médiatermékeknél sikeresen vezették be az integrált tartalomelőállításra alapuló működést és üzleti modellt.

Az eddigi vezérigazgató Andreas Merz vezérigazgató saját döntése alapján távozik a Lapcomtól és az üzleti élettől, családjával külföldre költözik. A Lapcom adja ki a második legnagyobb napilapnak számító  Borsot, valamint a Kisalföldöt, illetve a Délmagyarországot, és az ezekhez tartozó  kisalfold.hu, delmagyar.hu és borsonline.hu híroldalakat is. A három online kiadvány  együttesen naponta mintegy 170 ezer egyedi látogatót ér el.

Kovács Tibor 1996 óta dolgozik a médiában. 2006-ig a Ringier HR-igazgatója volt, 2007 és 2010 között a Népszabadság Zrt. elnök-vezérigazgatójaként tevékenykedett, ezzel egyidőben pedig a MédiaLog Rt. igazgatósági tagja is volt. A MédiaLog Rt. a Mediaworks 2014-es megalakulása után Mészáros Lőrinc cégéhez került, majd megszűnt. A Lapcomot 2017-ben vásárolta meg Andy Vajna filmügyi kormánybiztos.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?