Shannen Doherty is benne lesz a régi/új Beverly Hills 90210-ben

2019.04.29. 16:03 Módosítva: 2019.04.29. 18:11

Rebootokban gazdag éveket élünk, nehéz lenne most felsorolni, hogy az előző évtizedekből hány sorozatnak és filmnek készült el az új változata, és az sem ritka már, hogy az eredeti szereplőket kérik fel a folytatáshoz. Ez történt például a Bír-lak esetében, bár a 2016-ban indult Fuller House nem aratott osztatlan sikert. A Fox és a CBS TV Studios ennek ellenére, vagy ettől függetlenül felszállt a nosztalgiavonatra, ők az 1990-es évek egyik kedvenc tinisorozatát, a Beverly Hills 90210-et szeretné visszahozni.

A Deadline információi szerint a régi/új sorozat BH90210 címen futna, és elsőre hat részt rendeltek belőle. Decemberben az a hír járta, hogy Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green és Tori Spelling vállalta a szereplést, a többiekről nem lehetett tudni, részt vesznek-e a projektben, ők nem mondtak azonnal igent. 

Sajnos az eredeti szereplők közül biztosan hiányozni fog a márciusban, 52 évesen agyvérzésben elhunyt Luke Perry, de a sorozatban természetesen megemlékeznek majd róla. Shannen Doherty pedig eddig várt a válasszal. De igen, ő is benne van, sőt, ő lesz az egyik producer. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

ShannenDoherty (@theshando) által megosztott bejegyzés,

Annak, hogy nem bólintott rá azonnal a folytatásra, valószínűleg a rák ellen folytatott küzdelme az oka. A színésznőnél 2015-ben diagnosztizáltak mellrákot, amely később tovább terjedt, ezért megoperálták, kemoterápiát és sugárkezelést is kapott. Februárban egy egészségügyi portálnak nyilatkozva elmondta, hogy már rendbe jött, de tisztában van vele, hogy vigyáznia kell magára. „Még nincs vége. Minden öt egészségesen eltöltött év egy újabb mérföldkő lesz” – tette hozzá.