Pauley Perrette azt állítja, Mark Harmon megverte az NCIS forgatásán

ncis-cote-de-pablo-mark-harmon-pauley-perrette-wallpaper
2019.06.09. 15:44

NEM! SOHA TÖBBÉ NEM MEGYEK VISSZA! (Ne kérleljetek!) Rettegek Harmontól és attól hogy bántalmaz. Rémálmaim vannak erről. Az új sorozatom forgatásán BIZTONSÁGBAN ÉS BOLDOG VAGYOK.

Ez a Twitter-üzenet tett pontot annak a 2017-es sztorinak a végére, ami arról szólt, hogy vajon Perrette, aki az NCIS című sorozatban 15 évadon át alakította Abbyt (teljes nevén: Abigail Sciuto), melyik stábtagtól, színésztárstól vagy producertől rettegve csapta be maga mögött az ajtót. Az októberi bejelentés után Perrette tavaly májusban, dettó a Twitteren közölte, hogy az elkövető olyan hatalommal bír, hogy nem tud ellene mit tenni. Megerősíti, hogy többszörösen bántalmazták és ezért távozott, de ennél több részletet nem árult el. 

pauley-perrette-mark-harmon

A CBS akkor elismerte, hogy a színésznő jelezte a stúdió felé, hogy többször is bántalmazták a forgatáson, és nem szóban, hanem fizikálisan. A sorozatot gyártó CBS hivatalos reakciója az, hogy nagyon komolyan vizsgálódtak az ügyben, de valószínűleg nem találtak semmit. Perrette akkor egy újabb Twitter-üzenetben azt írta, hogy a CBS mindig is támogatta őt, és nem velük van problémája.

Hanem, ahogy az most kiderült, Mark Harmonnal.

A Twitterre Perrette pár fotót is kirakott, amin állítólag az NCIS egyik stábtagja által elszenvedett sérülések (monokli, varratok) láthatók, melyeket szintén Harmon okozott. 

Azt hiszitek, nem számoltam a következményekkel? Dehogynem. EZ történt valakivel a stábból, én meg kinyitottam a számat, hogy elő ne forduljon még egyszer. A stábomat védtem! Aztán bántalmaztak, mert NEMET mondtam? És a munkámat is elvesztettem.

Ez egy picit zavaros, mert ha jól értjük, valaki (Harmon?) bántalmazott egy stábtagot, mire Perrette felszólalt, erre őt is megverték (Harmon?) és még a sorozatból is kirúgták. Korábban a narratíva az volt, hogy a színésznő magától távozott. Egy biztos: Harmon és Perrette a sorozat 14. évadának egy epizódjában sem volt egyszerre képernyőn. A színészek közötti feszültséget egy 2016-os incidens okozta, amikor is egy stábtagot Harmon kutyája megtépett.

Sem Harmon, sem a CBS nem nyilatkozik az ügyben.