Elköszönt a követőitől, majd öngyilkos lett a brooklyni YouTube-sztár

2019.06.25. 21:46 Módosítva: 2019.06.25. 21:55

Majdnem egy héttel az eltűnése után, kedden, megtalálták az Etika néven ismert, százezrek által követett YouTube-sztár holttestét, írja a Sky News.

A 29 éves Desmond Amofah telefonját, jogosítványát, pénztárcáját és egyéb személyes holmijait egy táskában találták meg a New York-i Manhattan hídon hétfőn, a holtteste pedig másnap került elő.

A brooklyni Etika az utolsó, nyolcperces videójában – elköszönve a követőitől – nyíltan beszélt az öngyilkosságról. „Jó kis élet volt” – mondta a felvételen, amit a YouTube a közösségi irányelvek megsértése miatt azóta eltávolított.

Etika 2012 óta több mint 800 ezer feliratkozót gyűjtött össze a YouTube-on és a Twitchen, 320 ezren követték a Twitteren, 252 ezren pedig az Instagramon. Az utolsó videójában a közösségi média negatív hatásairól is beszélt, és arra figyelmeztette a követőit, hogy használják mértékletesen ezeket a platformokat.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport