Mészáros Lőrinc feleségének tévéjénél vezet műsort Várkonyi Andrea

2019.10.15. 15:24

Október 14-én, azaz hétfőn megújult a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) alá tartozó Life TV, aminek a vezetője Mészárosné Kelemen Beatrix, Mészáros Lőrinc felesége, írja az MTI.

A csatornának sikerült olyan neveket leszerződtetni, mint Szulák Andrea vagy a tavaly a TV2-cégbirodalomnál felmondott Várkonyi Andrea. Várkonyi a Női titkok Várkonyi Andinál című műsort vezeti majd, heti egyszer, vasárnap este.

A Mészárosné vezette cég, a Media Vivantis így kommentálta a megújulást az MTI szerint:

...a csatorna friss arculattal, saját gyártású műsorokkal, pozitív életérzés közvetítésével és az igényes szórakoztatás műfajával újul meg, a LifeTV egy jó hangulatú, pozitív életmódcsatorna, amely értékeket közvetít. Céljuk az igényes szórakoztatás, közvetíteni az életörömöt, a pozitív életérzést.

Itt folytatja a Szeretettel Hollywoodból című filmes műsor utódját Návai Anikó és Vastag Csaba Hello Hollywood címmel, Karda Bea és Esztergályos Cecília Oldschool című műsorában tanácsokat fognak adni a nézőknek, Szulák Andreának pedig esti talkshowja lett. A 168 Óra beszámolója szerint Felcsút polgármestere, Mészáros Lőrinc is ott volt a mai sajtótájékoztatón.

A megújulás tényét az Internet Hungary nevű rendezvényen jelentették be október elején, akkor a Média1.hu portál részletes leírást közölt az új műsortervről.