Megújul a lottóshow, megcélozzák vele a fiatalokat

2019.12.12. 11:54 Módosítva: 2019.12.12. 12:08

2020. január 4-től megújuló látványvilággal és tartalommal debütálnak a sorsolási műsorok a Duna TV-ben - közölte a Szerencsejáték Zrt. Újítás még, hogy a hatos lottó élő számhúzása is átkerül a Dunára, így a különböző lottójátékok sorsolása egy helyen lesz látható.

A Szerencsejáték Zrt. sorsolási műsorai hetente több százezer nézőt ültetettek a képernyők elé, ezért 8 év után a cég úgy döntött, hogy "a legújabb játékos- és nézői igényeknek megfelelően" átalakítja műsorait. 2020 első hétvégéjétől nemcsak a Szerencse Szombat lottóshow, hanem a Kenó, a Skandináv lottó és a hatos lottó adásai is megújulnak.

A látványvilág mellett az adások teljes modernizációjára is sor kerül. A lottótársaság célja, hogy színvonalasabb legyen a műsor, és a fiatalabb, 18-39 éves célcsoportot is hatékonyabban elérjék - írják.

A legnagyobb változás, az ötös lottó élő sorsolási műsorát, a Szerencse Szombatot érinti, ugyanis a technikai megújítás mellett a főcímek, a zenei betétek, a díszletek és az adás szerkezete is alapvető változáson esik át: "modern, zenés, szórakoztató sorsolási showműsort" - ígérnek.

Pedig eddig is jó volt a műsor
Pedig eddig is jó volt a műsor

Azt írják, nagyobb hangsúly kerül a nyerőszámok látványosabb kisorsolására és a közönség szórakoztatására is, a hazai könnyűzenei élet legismertebb előadói láthatók majd. Új elemeként pedig a Luxor sorsolása alatt magyar sztárvendégekkel beszélgetnek majd a műsor házigazdái.