Öten indulnak a világ ellen a Westworld robotjai

2020.02.21. 08:43

Márciusban érkezik a Westworld című HBO-sorozat harmadik évada - most meg kijött hozzá egy új előzetes. Habár az előző alapján lesz az új évadban pár náci és robotkivégzés is, ettől még a filozófiai kérdésekből sem lesz hiány mindamellett, hogy új szereplők is érkeznek.

A Westworld első része 2016-ban jelent meg, azóta pedig a két teljes, tízrészes évadával egyre népszerűbbé vált. A története szerint a közeli jövőben létezik egy Westworld nevű vidámpark, ahol a hús-vér emberek kiélhetik minden vágyukat olyan robotokon, akik nem is tudják magukról, hogy robotok. Egzisztenciális kérdések, öntudatra ébredés, kreált és valós emlékek – az új előzetes alapján ezek mellé az égető kérdések mellé jön a való világ megtalálása is.

Az új Westworldben a régi szereplők mellett (Evan Rachel Wood, Ed Harris, Thandie Newton) feltűnnek új karakterek is, például a Breaking Badből ismert Aaron Paul, Lena Waithe (Ready Player One) vagy a francia világsztár, Vincent Cassel

A sorozat premierje itthon március 16-án lesz az HBO GO-n. Habár a korábbi évadok 10 részből álltak, a 3. évadban csak 8 epizódra lehet számítani – azt azonban még nem tudni, hogy esetleg hosszabbak lesznek-e, mint az eddigiek.