Barta Sylvia, a TV2 időjárás-jelentője is koronavírusos

2020.04.02. 08:20

Bár a közelmúltban nem járt más országban, mégis koronavírus-fertőzött lett Barta Sylvia, a TV2 időjárás-jelentője, tudta meg a Bors.

"Ízületi fájdalmaim és lá­zam volt, eleinte azt hittem, megfázás vagy influenza. Nem voltam külföldön, nem járok nagy társaságba, egészségesen élünk a családommal. Fel sem merült, hogy elkaphatom" – mondta a lapnak Barta Sylvia. Ám miután gyanakodni kezdett, felhívta a háziorvosát, majd tesztnek vetette alá magát, amelynek eredménye pozitív lett.

Az 50 éves műsorvezető vasárnap értesítette betegségéről a munkahelyét, egyelőre nem tudja, mikor láthatják a nézők újra a képernyőn.

"Most már több mint há­rom hete nem jártam embe­rek között, szigorú karanténba vonultam. És ez még így is lesz. Szerencsére minden segítsé­get megkapok a nagyszerű or­vosoktól, biztonságban érzem magam. A legjobban a gyerekeim és a férjem ölelése hiányzik" – mondta a kétgyermekes műsorvezető.

Néhány napja Kapás Boglárka olimpiai bronzérmes úszóról derült ki, hogy koronavírus-fertőzött. A 26 éves úszó az első magyar sportoló, aki igazoltan megfertőződött a vírussal.