Lemondott Schiwert-Takács László, az RTL marketing és kommunikációs igazgatója

2020.07.01. 14:40

Lemondott Schiwert-Takács László, az RTL Magyarország marketing és kommunikációs igazgatója, írja a média1.hu. Schiwert-Takács László, aki korábban az X-Faktor felelős szerkesztőjeként is dolgozott, szabadságra megy, majd a későbbiekben más területen, de az RTL Magyarországnál marad.

"Kollégánk, aki az elmúlt több mint két évtized alatt számos területen bizonyított már az RTL Magyarországon belül, a néhány hónapos megújulási szabadságot követően továbbra is az RTL Magyarország munkatársa marad és más területen folytatja majd pályafutását a vállalatnál” – közölte az RTL Klub. Schiwert-Takács Lászlót 2017 november végén nevezték ki marketing és kommunikációs igazgatónak, az RTL-nél már 1997 óta tevékenykedik. 

Az RTL tájékoztatása szerint a marketing és kommunikációs igazgatóság irányítására megbízott új vezető keresése hamarosan megkezdődik. Amíg Schiwert-Takács utódját megtalálják, Grósz Judit digitális és üzletfejlesztési igazgató koordinálja az osztállyal kapcsolatos ügyeket egy külső tanácsadó segítségével.