Natália
-3 °C
8 °C

Távozott az RTL Klub kreatív igazgatója

2003.01.20. 16:38
Árpa Attila, az RTL Klub televízió kreatív igazgatója, aki egyben a Való világ produkciós igazgatója is volt, hétfőn távozott a csatornától.
Az Index információi szerint a döntést az RTL Klub vezetése kezdeményezte. A kreatív igazgató sorozatos vitákba keveredett a csatorna vezetőivel a reality show tartalmával és egyéb kérdésekkel kapcsolatban is.

A Való világ második szezonja kezdettől fogva botrányt kavart, a minden eddiginél nyíltabb szexuális tartalom a közönség egy részét felháborította. A show az előző kiadáshoz képest veszített nézettségéből, de a korábbi tapasztalatok alapján várható, hogy népszerűsége idővel emelkedni fog.

A kreatív igazgató távozása súlyos veszteség az RTL Klubnak; az adó műsorainak jelentős része az ő munkáján alapult. Egyelőre nincs jelölt Árpa pótlására, így a Való világ sorsa is bizonytalan.

Zeneszerzés, filmgyártás

Árpa Attila az Indexnek nyilatkozva elmondta, reméli, hogy hamarosan véget ér a valóságkorszak, és visszatérhetünk a klasszikus televíziózáshoz. Hozzátette: most felszabaduló idejében végre azt csinálhatja, amit szeret, mivel a reality show nem tartozott ezek közé. A tévés szakember filmgyártással és zeneszerzéssel szeretne foglalkozni, televízióval egyelőre nem. Ugyanakkor nem zárja ki, hogy később tévésorozatokat készítsen.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Egzotikus élmények!

Amiről eddig álmodni sem mert. Luxus nyaralás, a világ legcsodálatosabb tengerpartjain.