Nem Árpa Attila lesz a Nagy Ő

2003.07.04. 13:05
Sváby András a Mai Napnak cáfolta a hírt, mely szerint a tv2 ősszel induló párválasztó-realityjének férjjelöltje Árpa Attila lesz. A legnehezebb feladat az alkalmas férfiú megkeresése.
Árpa Attila
Sváby András, a tv2 számos műsorát készítő Interaktív Kft. ügyvezető igazgatója cáfolta azt a hírt, mely szerint Árpa Attila, az RTL Klub egykori kreatív igazgatója lenne a csatorna ősszel induló párválasztó reality show-jának férjjelöltje. Mint ismeretes, A Nagy Ő-ben huszonöt nő verseng egy sármos, fiatal és tehetős férfi kezéért.

Árpa Attila megfelel ugyan a követelményeknek, de korábbi pozíciójában annyi problémát okozott, hogy sem az RTL Klub, sem a tv2 nem kíván vele együtt dolgozni - írja a Mai Nap, hozzátéve: a volt kreatív igazgató tartós kapcsolatban él, s nemsokára talán családot is alapít. Az Index úgy tudja, az új produkció előkészítésében a legnehezebb feladat éppen az alkalmas úriember felkutatása volt, lévén hogy Magyarországon meglehetősen kevés olyan milliomos él, aki sármos is, egyedülálló is, és vállalja a nyilvánosságot.