Lézerrel műtik Antal Imre Orrát

2002.02.07. 15:44
A Szeszélyes Évszakok népszerű műsorvezetője végre rászánta magát arra a lézerplasztikára, amely korrigálja orrának deformálódását. A duzzadt orr utoljára e héten, szombat este lép fel a közszolgálati televízióban.
A Blikk beszámolója szerint Antal az e heti adás felvétele után egyenesen a kórházba sietett, ahol megkezdték a műtét előkészítéséhez szükséges laboratóriumi vizsgálatokat. Amennyiben az orvosok mindent rendben találnak, már a jövő héten sort keríthetnek a lézeres beavatkozásra.

Antal Imre a Szeszélyes Évszakoknak már 21 éve műsorvezetője, az eddig forgatott 160 epizódot becslések szerint csaknem félmilliárdan látták. (Persze ebbe beleértendő, hogy sokan többet is megnéztek, hiszen nincs is félmilliárd magyarul értő ember a világon.)

"A figyelmes nézők észrevehették, az évek során mennyire eltorzult Antal Imre Orra" - fogalmaz a Blikk cikke. A problémák néhány éve váltak súlyossá, ahogy az orr egyre duzzadtabb és vörösebb lett, s végül a népszerű műsorvezető megunta az ezzel kapcsolatos kérdéseket.

Antal Imre Orrának felújítását a Szféra TV támogatása teszi lehetővé; a műtét költségeit a produkciós iroda állja. Ha a műtét sikerül, a tévés személyiség már három hét múlva újból a kamerák elé állhat - immár gyógyultan.