Politikai kabaré a tv2 műsorán

2003.08.26. 00:12
Banánhéj címen új szórakoztató műsort indít szeptembertől a tv2. Bagi Iván és Nacsa Olivér parodisták közéleti showját az őszi műsorstruktúrában hétfő este, főműsoridőben tűzi képernyőre a kereskedelmi csatorna.

Parodista páros
Parodista páros
A tv2 reményei szerint az új műsor a politikai és közéleti szférát figurázza majd ki, és ezzel végre betölti a magyar televíziózásban e téren tátongó űrt. A showban a két parodista percenként más és más figura, közéleti szereplő, politikus vagy egy egyéb érdekes karakter bőrébe bújik majd, emellett meghívott vendégek is színesítik majd az adást.

Bagi Iván és Nacsa Olivér humorista karrierje Farkasházy Tivadar és Verebes István Zártosztály című műsorában kezdődött 1996-ban, azóta több rádiós- és televíziós műsorban szerepeltek, már több showban is feltűntek, így például többek között Friderikusz Sándor és Fábry Sándor is vendégül látta őket.

Újabb megújulás

A tv2 a tavalyi megújuláshoz hasonlóan most szeptemberben is új arculattal és új műsorstruktúrával jelentkezik majd, hogy így vegye fel a versenyt a Big Brother második szériájának bukása óta a nézettségi versenyt vezető RTL Klubbal. A tv2-n ősztől többek közt valóságshow indul Bachelor - Nagy Ő címmel, és egy romantikus problémamegoldó műsor az All you need is love - Ha te is akarod is hetente jelentkezik majd. Emellett a hírműsorok terén is megújul a csatorna, a Tényeket szeptembertől Máté Krisztina és férje Bárdos András vezeti majd.