Ez a Barbara nem az a Barbara

2003.07.10. 15:36
Egy pénzért letölthető pornóvideóról ismeretlenek széles körben terjesztett emailekben azt állítják, az Konta Barbarát, a tv2 műsorvezetőjét, a Barátok közt egykori főszereplőjét ábrázolja. Konta Barbara az Indexnek határozottan cáfolta, hogy valaha is szerepelt volna ilyen felvételen, és megvetésének adott hangot.
Konta Barbara
A www.clio.hu oldalon még csak Barbarának nevezik azt a nőt, akinek pornófilmje fizetés ellenében letölthető a weblapról, illetve megrendelhető. A film készítője és forgalmazója nyilvánvalóan a főszereplő és a TV2 műsorvezetőjének, Konta Barbarának hasonlóságára játszik - eredménnyel. Ismeretlenek már "Konta-pornó" hírét terjesztik emailekben, holott a filmet reklámozó képeken látható hölgy nem éppen kiköpött mása a Lazac műsorvezetőjének, sőt csak nagy vonalakban emlékeztet rá.

Konta Barbara az Indexnek elmondta: sohasem forgatott szexfilmet, és nem is tervezi, így a szóban forgó videóban sem ő szerepel. A tavaly ősszel az RTL Klub szappanoperájából a tv2-höz átigazolt Konta hozzátette: nem használja, sőt gyűlöli az internetet, többek közt azért, mert általa rosszindulatú emberek szabadon és névtelenül terjeszthetik hamis vádjaikat.

Konta Barbara egyáltalán nem szeretne foglalkozni az üggyel, ezért semmilyen válaszlépésre nem készül.