Meghosszabbítják a Big Brothert

2002.11.13. 09:34
Az eredetileg tervezettnél egy héttel tovább tart a tv2 valóságshow-ja. Az Index információi szerint a Big Brother december 14. helyett 21-én ér véget. A játék nyereménye is ennek megfelelően változik: a fődíj már 16 millió forint.
Egy héttel tovább marad a tv2-n a Big Brother, mint azt eredetileg tervezték. A reality show nem december 14-én, hanem 21-én ér véget - tudta meg az Index. A késleltetett befejezéshez még szükség van a játékosok beleegyezésére, akiknek emiatt meg kell hosszabbítaniuk szerződésüket, ám a ház lakói valószínűleg nem gördítenek akadályt a tv2 szándékai elé.

A Big Brother meghosszabbítása felboríthatja az utolsóként bent maradó szereplők karácsonyát: mivel a ház elhagyása után legalább egy napon keresztül folyamatosan interjúkat adnak a bulvárlapoknak, nem biztos, hogy a legjobbak hazaérnek szentestére.

realitynaplo.index.hu

Realitynapló 13. - Kontrapornó

Realitynapló 14. - Valóságshow a sufniból

Realitynapló 15. - Irén Csodaországban

Realitynapló 16. - Tizenkét választás

Az így 16 hétig tartó játék nyereményét is emelik: a fődíj egymillióval lett több, éppen 16 millió forint jár majd a legjobb BB-lakónak.

A decemberi befejezés után csak rövid ideig maradnak a magyar nézők reality show nélkül. Bizonyos, hogy a Big Brother második kiadása hamarosan követi az elsőt, bár még nem döntötték el, hogy február 15-én, március 1-én, esetleg március 15-én induljon a következő széria. A Big Brother II szereplőválogatása egyelőre nem kezdődött el, de biztos, hogy a debütáló műsorra benevezett hatezer jelentkező többszöröse ajánlkozik majd fel.