Barbara, Borbála
-6 °C
3 °C

Megvált a tv2 Bochkortól és Borostól

2002.05.23. 11:54
Felbontotta a tv2 a Bochkor Gáborral és Boros Lajossal kötött szerződését. A vezetésben történt cserék után ez az első olyan személyi változtatás, amely már a műsorkészítőket is érinti. A műsorvezető-páros sajátos bosszút forral: rádióműsorukban arra biztatják a nézőket, hogy kapcsoljanak el a tv2-ről.
Egy évvel a szerződés lejárta előtt bontotta fel a tv2 a Boros-Bochkor Showra vonatkozó szerződését; a műsor ezzel befejeződött, többé nem látható a csatornán - értesült a Blikk. A lapnak nyilatkozó Bochkor Gábor szerint a szeződésbontást azzal indokolták, hogy az új menedzsment "tiszta lappal" szeretne kezdeni, valamint hivatkoztak arra, hogy a szórakoztató műsor nem felelt meg a nézettségi elvárásoknak.

A műsorvezetők viszont nem tartják következetesnek az adó vezetését: az eredetileg heti rendszerességűnek tervezett műsor idővel kéthetivé lett, és a kezdési időpontokat is összevissza tologatták. Ennek ellenére Bochkorék nem tartják kudarcnak a produkciót, hiszen a tv2 ötödik legnézettebb műsorát hozták létre - még ha ez nem is volt elég ahhoz, hogy az RTL Klub uralta húszas toplistán megvessék a lábukat.

A csatornánál azzal búcsúztak a népszerű párostól, hogy ha lesz "alkatuknak megfelelő" műsorötlet, akkor megkeresik őket. Ígéretet kaptak arra is, hogy az eddig bemutatott műsorokat kifizetik.

Boros és Bochkor Bumeráng című rádióműsorukban felkérik a hallgatókat, hogy a megszűnt show műsoridejében kapcsoljanak át másik adóra. A "Nem lennénk ilyen jók, ha nem lennénk ilyen rosszak" szlogent pedig Liptay Claudiára hagyták.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!