Liptai Claudia kaphatja a Szulák Show-t

2007.04.06. 10:47
A hamarosan gyermeket szülő Szulák Andrea beszélgetős műsora helyett egy tartalmilag és szerkezetileg is másmilyen műsort tűz programjára a Tv2. A műsorvezető karakterben hasonló marad, Szulákot Liptai Claudia váltja a bulvárműsorban.

Liptai Claudia folytathatja az eddig Szulák Andrea által vezetett talkshow-t a Tv2-n, mivel a műsorvezető szülési szabadságra távozik, tudta meg a Blikk. A lap információit a Tv2 kommunikációs vezetője is megerősítette. Elmondta, valóban Liptai Claudia a legesélyesebb arra, hogy egy más szerkezetű, más nevű és más tartalmú műsorral átvegye az eddig Szulák Andrea által betöltött bulvár-sztárriporter szerepét.

Szulák Andrea egy ideje már nem forgat, hiszen nagyon közel van a szülés ideje: Rosina várhatóan április végén látja meg a napvilágot. Hónapok óta folyik a találgatás, hogy ki ül Szulák Andrea székébe a sztárokat faggatni. Jó néhány név felmerült, és most már biztosnak tűnik, hogy Liptai Claudia lesz az, akire lecserélik Szulák Andreát, aki valószínűleg nemcsak szülési szabadságra megy. Korábban ugyanis nem is egyszer úgy nyilatkozott, hogy nem vágyik vissza a televízióba, a jövőben a gyerekének, a családjának akar élni.

Liptai Claudia viszont már túl van a szülésen. Férjével, Gesztesi Károllyal neveli közös kislányukat, Panka Sárát, és a szülés után rövid időn belül a Mokkába is visszatért. Claudiának nem újdonság show-t vezetni, már gyakorlatot szerzett ebben a TV2-nél, ahol a Friderikusz Produkció gyártásában készült show-nak volt a névadója és műsorvezetője.

A TV2 berkein belül otthonosan mozgók hetek óta állítják, igen intenzív megbeszélések folynak Liptai Claudia, a csatorna, valamint Kovács Kristóf, a Szulák Show és az Activity gyártója között. A Blikk biztos forrásból tudja, hogy a megállapodás már létrejött a felek között. A produkció Liptai Claudia Show néven fut majd néhány héten belül. A Blikk meg nem erősített információi szerint sokban nem fog különbözni Szulák műsorától, és ugyanúgy kéthetente sugározzák majd.