Claudia megújul, a South Park késik

2002.05.24. 12:10
Nem érinti a tv2 átalakulása Liptay Claudia személyét: a műsorvezetőnő ősztől új produkcióval jelentkezik a képernyőn. Még nem lehet tudni, hogy az új műsor mennyire tér majd el a Friderikusz közreműködésével készülő mostani show-tól, ám annyi kiderült, hogy a forgatás részben külföldön folyik majd. Várnmi kell azonban a South Park bemutatójára; addig Dilbert ugrik be.
Angolt és "számítógépezést" tanul Liptay Claudia, hogy felkészüljön ősztől induló új műsorára - olvasható a Blikk pénteki számában. A tv2 vezetősége nagyon elégedett Claudiával, ezért döntöttek maradása mellett - tudta meg a lap Pintér Dezsőtől, a társaság elnökétől.

Az új műsorról egyelőre keveset lehet tudni, valószínű azonban, hogy részben külföldön forgatják majd. Liptay a nyarat felkészüléssel tölti, amibe egy velencei utazás is beletartozik - az olasz város ugyanis a leendő show egyik helyszíne lesz.

South Park: majd

Még mindig nem indulhat el az eredetileg a május 17-i péntekre bejelentett South Park. A rajzfilmsorozat bemutatását az amerikai forgalmazóval kötött szerződés "tisztázatlan" pontjai hátráltatják.

Stan, Kyle, Cartman és Kenny helyett egyelőre Dilbert kalandjain szórakozhat az éjfélkor rajzfilmre vágyó közönség. A vállalati életet kifigurázó - szintén amerikai - rajzfilm a tengerentúlon igen sikeres volt, ám Európában kevéssé ismert.