Gerzson
1 °C
10 °C

Diana hercegnő tévéshow-ban üzen

2003.03.10. 17:57
A brit Living TV sugározza azt a "dokumentumfilmet", amelyben állítólag kapcsolatba lépnek Diana hercegnő szellemével. A műsor már sugárzása előtt magára vonta az Independent Television Commission (Független Televíziós Bizottság) nevű médiafigyelő szervezet figyelmét.
Hétfő este tűzi műsorára a brit Living TV csatorna azt a filmet, amelyben állítólag a tragikus balesetben elhunyt Diana hercegnő szelleme nyilatkozik - adta hírül a BBC. A Spirit of Diana című "dokumentumfilmben" párizsi és londoni szeánszokon készült felvételek láthatók; a hercegnő médiumokon keresztül mesél a halál utáni életről. Diana a film tanúsága szerint jól érzi magát halottan, gyakran múlatja együtt az örök időt Teréz anyával, és hamarosan férjhez megy szintén halott kedveséhez, Dodi Fayedhez.

A műsort megkülönböztetett figyelmével tünteti ki az ismert brit médiafigyelő társaság, az Independent Television Commission. A szervezet jelentést készít a brit tévéken egyre inkább elszaporodó okkult témájú programokról és arról, megfelelnek-e ezek a televíziózást szabályozó brit előírásoknak.

Okkult, paranormális jellegű műsorok a magyarországi csatornákon is rendszeresen láthatók. Vékony Éva, az Országos Rádió- és Televízió Testület sajtóreferense az Index kérdésére elmondta: a médiatörvény nem tartalmaz speciálisan az áltudományt, illetve okkultizmust népszerűsítő programokra vonatkozó szabályozást. Ilyen műsorokkal kapcsolatos panasz az ORTT Panaszbizottságához eddig nem érkezett.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Olaszorszag

Toszkánától Umbriáig.