Tini-életmódmagazin az Est Médiától

2006.05.03. 15:00
Csütörtöktől új dizájnnal és új rovatokkal jelenik meg a Pesti Est, többek között híres emberek mondják majd el a véleményüket a hét kulturális eseményeiről. Szintén csütörtökön jelenik meg az Est Neked! című, 12-18 éveseknek szóló életmódmagazin.

Május 4-től új külsővel és bővített tartalommal jelentkezik a Pesti Est, az Est Média közleménye szerint az új dizájnnál a fiatal célcsoport igényeit vették figyelembe: a szellősebb, magazinosabb ajánlófelületek mellett "fiatalos grafikai elemek" kapnak helyet a lapban.

Új rovatok is indulnak: például könnyűzenei albumajánlók, zenei hírek, emellett az aktuális kulturális eseményekről, történésekről minden héten egy ismert ember mondja el véleményét, például zenészek, énekesek, színészek, humoristák. A mozifilmekről és a zenei albumokról pontozásos kritikák is helyet kapnak a lapban.

Hosszas tesztelés

Ugyancsak május 4-től az Est Média egy új, 12-18 éveseknek szóló ingyenes életmódmagazint indít Est Neked! néven. Az újság megjelenését hosszas tesztelés előzte meg, írja a cég közleménye, hogy az megfeleljen a korcsoport igényeinek, és azonosuljon annak szellemiségével. A magazin kéthetente jelenik meg, és országszerte az iskolák mellett gyorséttermekben és plázahálózatokban lesz megtalálható. A 7-12 éves korosztálynak szóló Junior magazin szeptemberben jelenik meg újra, havi periodicitásban, szintén megújult tematikával és formában.

A programmagazinok mellett júniustól az Est.hu weboldal is frissül, illetve nagyobb hangsúlyt kap az Est Média portfoliójában. A weboldal új keresőmotorral és átláthatóbb navigációval jelentkezik, és az oldalon az olvasók is véleményt nyilváníthatnak majd.