Árpád
-1 °C
9 °C

Anettka eltűnik a képernyőről

2006.08.17. 14:41
Fehér Anettka besokallt az öt éve tartó napi húsz órás munkától, ezért úgy döntött, egy ideig visszavonul a médiából. A műsorvezetőnő szeretné befejezni űrhajós kiképzését. Műsorait senki nem veszi át a Budapest TV-nél, a Molnár Anikó életét feldolgozó valóságshow egyelőre elmarad.

Anettka július 27-én ünnepelte ötéves televíziós pályafutását, s mint az Indexnek elmondta, ez az évforduló alkalmas volt rá, hogy átgondolja az életét, és kitalálja, hogy mit szeretne csinálni a továbbiakban.

"Megkomolyodtam"


Klikk a képre!

"Megkomolyodtam és rájöttem, hogy nem lehet a végtelenségig csinálni azt, amit eddig csináltam napi húsz órán keresztül. Elfáradtam, pihenni szeretnék, nyaralni és átszervezni az életemet". A műsorvezető cáfolta, hogy magánéleti problémái, köztük nemrégiben bekövetkezett vetélése állna a döntés hátterében, de mint mondta, magzata elvesztéséhez biztosan hozzájárult a sok munka.

Anettka elmondta, a legfontosabb dolog most, hogy Oroszországban befejezze űrhajós kiképzését és lehetőleg feljusson a világűrbe. "A Budapest Tv megértő volt, barátsággal váltunk el és megegyeztünk, hogy a kiképzés befejezése után, ami körülbelül fél évig tart majd, visszatérhetek a képernyőre" - jelentette ki Anettka. A tévécsatornánál távolléte alatt nem veszi át senki a műsorait, egyedül a tévétorna folytatódik, de az is csak azért, mert már jónéhány adást felvettek előre.

"Nem csináltunk búcsúadást sem a Csengőfrásznak, sem a közéleti műsornak, sem pedig a főzőműsornak, mert az azt sugallta volna, hogy örökre búcsút mondok a médiának" - mondta el az Indexnek Anettka, aki szerint bár távozását csak szerdán jelentette be, a Budapest TV-nél már tudják, hogy mivel fogják kitölteni távozása után a műsoridőt. Kérdésünkre a műsorvezető elmondta, hogy a nemrégiben beharangozott új Anettka-produkció, a Molnár Anikó életét feldolgozó valóságshow egyelőre nem indul el, de erről még nem tudott konkrétumokat mondani.

A Budapest TV-nél egyelőre senki sem tudott nyilatkozni arról, hogy milyen műsorokkal pótolják Anettkát.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.