Nagy Feró elköszönt a Pannon Rádiótól

2001.10.08. 17:19
Megválik Nagy Feró, a legendás Beatrice zenekar frontembere a Pannon Rádiótól. A MIÉP több prominense által szerkesztett Budapesten fogható adónál úgy tudják: Nagy Feró azért nem hallható az éterben, mert szabadságát tölti. Az egykori rocksztár az Indexnek azonban elárulta: alkotói szabadságon van, amiről már nem tér vissza.
Nagy Feró
Két hete eltünt a Pannon Rádió műsorvezetői közül Nagy Feró, a legendás Beatrice zenekar frontembere, akiről a közelmúltban derült ki, hogy a MIÉP képviselő-jelöltjeként indul a választásokon, Csepelen. Nagy heti több napon át volt a többek között Franka Tibor, újságíró által fémjelzett Budapesten fogható rádió műsorvezetője.

Nagy Feró két hete nem hallható a rádió műsorvezetőjeként. Az Index érdeklődésére közölte: egy hónapos alkotói szabadságon van. Arra a felvetésünkre, visszatér-e műsort készíteni azt felelte, hogy valószinűleg már nem. Cáfolta azt az Index Fórumában is olvasható felvetést, hogy "kirúgták" volna. Nem kívánt azonban arról beszélni, hogy milyen okok vezették elhatározását. Nem cáfolta viszont, hogy tervei között szerepel egy új nagylemez kiadása is.

A Pannon Rádiót is megszólaltattuk volna arról, mi lehet a szakítás hátterében, ám a szerkesztőségben nem tartózkodott senki, csak a műsort készítő felelős szerkesztő, ő pedig csupán megerősítette a recepciós információit, miszerint Nagy Feró szabadságon van.