Aladár, Álmos
-1 °C
9 °C

Kovács Ági és Dukai Regina is táncol az RTL-en

2006.09.22. 00:21
Jön a Szombat esti láz második szezonja, aminek a Megatánccal kell majd összecsapnia. Südi Iringó, Medveczky Ilona és Stohl András maradtak, a csetlő-botló sztárok viszont újak. Farkasházi Réka, Ungár Anikó bűvész és Csonka András is megpróbálja.
Késő ősszel indul a Szombat esti láz második és állítólag utolsó évada az RTL Klubon. A csatorna ennél pontosabb dátumot nem adott meg, mivel a szombati táncshow műsorra tűzésének időpontja fontos üzleti titok: ősszel kezdődik a Tv2 hasonló tematikájú műsora, a Megatánc, és amelyik műsor előbb kezd, az jelentős helyzeti előnybe kerülhet.

Az Index úgy tudja, hogy csak a Megatánc első három adása kedd esténként kezdődik majd, de az elődöntőket már szombaton rendezik, így a fiatal tehetségeket bemutató Megatánc és a médiasztárokat szalontáncoltató Szombat esti láz egy időben fog majd futni.

Kovács Ágnes és Somló Tamás

Az RTL Klub nem változtatott a zsűrin, ezúttal is Medveczky Ilona, állítólagos díva, Pálinkó Lujza, egykori versenytáncos, profi tánc-pontozóbíró, Böhm Gyula, a Budapesti Operettszínház irodalmi vezetője és élménydizájner, illetve Zsámboki Marcell, a Magyar Táncművészeti Főiskola igazgatója értékeli majd a versenyzőket. A hetenként több mint másfélórás showműsor két műsorvezetője is a régi: Kapocs Zsóka és Stohl András vezeti majd az élő adásokat.


Stohl András és Kapocs Zsóka

A profi táncosok közt is van olyan, aki már az első szezonban is táncolt, így visszatér Südi Iringó és Angyal András is. Változik viszont némileg a táncrend, és ezúttal argentin tangót, angolkeringőt, bécsi keringőt, quick stepet, slowfoxot, cha-cha-cha-t, rumbát, paso doble-t, jive-t és salsá és discot lejtenek majd a párok.

A sztárok azonban teljesen jak: táncolni próbál majd Dukai Regina modell, Farkasházi Réka egykori Barátok közt-színész, Kovács Ágnes olimpiai bajnok úszó, Ungár Anikó bűvész, Csonka András musicalszínész, reggeli műsorvezető, Gönczi Gábor Fókusz-bemondó és Szabó Győző színész. Egy este a sztárok két különböző táncot mutatnak be, és minden adásban lesz össztánc is. Az első adásban bécsi keringőt és szambát táncolnak majd a párok.

A legnézettebb műsor folytatása

A párokra a zsűri és a nézők is szavazhatnak, a pontokat összesítik és a legkevesebbet kapó kiesik. Holtverseny esetén az emelt díjas sms-ben szavazó nép dönt mad.

A döntő után nem ér véget a Szombat esti láz, jön a ráadáshow, amiben a két szezon nyertesei csapnak össze a nézők kegyeiért.

Több mint két és félmillióan látták a Szombat esti láz első szezonjának döntőjét, amit a műsor címével egyáltalán nem törődve május 28-án, vasárnap este sugárzott az RTL Klub. Az AGB Nielsen statisztikai adatai szerint a négy évnél idősebb lakosság 2 604 541 tagja látta, ahogy Czene Atilla és felesége, Bánhidi Petre megnyeri a táncversenyt, ez 51,4 százalékos közönségarányt jelentett, vagyis az éppen tévé előtt ülők több mint fele az RTL Klubot nézte. Ezzel a műsor az idei év legnézettebb programja lett, és az első helyet azóta sem bitorolta el más műsor.

Tavaszi hosszú hétvégék

Töltse az ünnepeket külföldön, London, Párizs, Róma városnézés, olasz hajóút, síelés Ausztriában.

Európai körutazások

Izlandi csillagtúra, Skócia felfedezése, a csodás Szicília, és a bajor kastélyok világa.