Főműsoridőben kínozzák Győzikét és Niki Beluccit

2005.04.20. 15:44
A Rettegés foka című új valóságshowban RTL klub-közeli sztároknak is szembe kell nézniük a félelmeikkel. A hetente jelentkező műsorban ötmilliót kap, aki teljesíti a feladatokat és nem hányja el magát.
Április 25-én indul az RTL Klubon a Rettegés foka című hetente jelentkező valóságshow, amelyben a versenyzőknek saját félelmeikkel kell szembenézniük. Egy adásban hat játékosnak három akadálytételt kell teljesítenie, aki egy feladatot nem teljesít, az azonnal kiesik. Az extrém akadályverseny győztese ötmillió forintot vihetnek haza, a többiek nem kapnak semmit.

A játékban a résztvevőknek olyan feladatokat kell teljesíteniük, amelyek leginkább pszichésen viselik meg őket, így például aki fél a magasságtól, annak fel kell másznia egy felhőkarcoló oldalán, aki a víztől, annak egy víz felett rohanó helikopteren kell függeszkednie, az aki viszont a kígyóktól retteg, azt a feladatot kapja, hogy merüljön egy hüllőkkel teli medencébe. A feladatok közt ezenkívül szerepel még a madárpókokkal teli koporsóba fekvés, de lesz olyan műsorszám is, amikor a játékosoknak egy férgekkel teli edényből kell marhaszemeket a szájukkal kiemelniük.

Félelem foka
Híres rettegők
A játék szabályai szerint kizárják azt a játékost, aki a feladatot ügyelő kaszkadőrök segítségét kéri, de a játék menetéről az is sokat elárul, hogy kiesik az is, aki a feladat elvégzése utáni egy percben elhányja magát.

A Rettegés foka az angol Fear Factor licence, a valóságshowt már a világ számos országában nagy sikerrel vetítették, de csak nálunk tudták elérni, hogy a versenyben ne csak hétköznapi, ámde pénzéhes emberek, de helyi hírességek is részt vegyenek, sőt lesz egy adás amelyben modelleket gyötörnek majd.

A Rettegés foka már elkészül nyolc adásából háromban RTL Klub-közeli sztárok küzdenek meg háromtagú csapatokban egymással. Az első adásban Győzike, Niki Belucci pornósztár, Fekete Pákó, Terecskei Rita, a Zanzibár énekesnője, Sebestyén Balázs és Csonka András küzdenek meg a félelmeikkel, de később a játék szereplői közt lesz Bódi Sylvi, David Merlini, Hujber Ferenc, Kokó és egy bizonyos VV Elvis is.

Az eddig elkészült nyolc részt tavaly ősszel vették fel Argentínában, de Kolosi Péter programigazgató reményei szerint a valóságshow sikeres lesz, így nemsokára újabb részeket forgathatnak.