Simon, Szimonetta
1 °C
12 °C

Gasztronómiai műsorok csapnak össze a tévében

2004.02.10. 10:22
Kapcsolódó cikkek (1)
Új gasztronómiai műsorokat indít az RTL Klub és a Tv2 is az elkövetkező hetekben. A Tv2-n Schobert Norbi ajánl majd egészséges ételeket minden vasárnap délben, az RTL Klubon viszont Kovács Lázár párbajozik a nézőkkel ugyanebben az időpontban.
Egy hete jelentette be a Tv2, hogy márciustól vasárnap délben jelentkező új életmód magazint tűz műsorára, amelyben Schobert Norbi és Rubint Réka körbejárja a világot, és minden egzotikus helyszínen tornázik és főz, és máris itt az RTL Klub válasza, a Geszti Péter másnapos fejfájását idéző elnevezésű Séfségverseny.

A február 15-étől jelentkező műsor a hat éve állandóan műsoron lévő Vasárnapi Receptklub különkiadása, amelyben a lelkes önkéntesek Kovács Lázárral mérhetik össze gasztronómiai tudásukat. A kihívókon kívül a zsűri tagjai is a nézők közül kerülnek ki, hiszen, ha valaki beküldi a receptjét, akkor maga döntheti el, hogy az RTL Klub hivatásos szakácsa, vagy ellenfele főzte-e meg finomabban az ő ételét.

A műsorban szabadon választott és kötelező versenyszámban indulnak majd a párbajozók és a két étel elkészítéséhez huszonöt perc áll majd a rendelkezésükre. A két sztárvendégből és egy nézőből álló zsűri pontozza az elkészült ételeket, de közben nem tudják melyik ételt pontosan melyik versenyző készítette. A showban szigorúan pontozzák majd az egyes fogások illatát, ízét, és persze a tálalást és a dekorációt is.

Az első műsorban Kovács Lázár kihívója egy orosz származású konyhafőnök lesz.

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.