Magyar celebrityk a Föld körül

2003.09.03. 01:06
Acél Réka, Kamarás Iván, Szulák Andrea, Béres Alexandra és sokan mások Frei egzotikus világkörüli útján.
Új műsorral jelentkezik szeptember 8-tól Frei Tamás a tv2-n. A kéthetente, hétfőn este háromnegyed nyolckor képernyőre kerülő 8 nap alatt a Föld körül című műsorban Frei Tamás magyar hírességek társaságában indul világkörüli útra.

Frei, mint utazásszervező

Az út során az expedíció 30 országba jutott el, de hosszabb időt csak nyolc államban:, Iránban, Brazíliában, Kolumbiában, Vietnámban, Burmába, Tahitin, az Egyesült Államokban, és az első adásban bemutatásra kerülő Szváziföldön töltöttek el.

8 nap alatt a Föld körül A csapat állandó tagja volt Pataki Ági fotómodell, Béres Alexandra fitness világbajnok, Acél Réka műsorvezető, Kamarás Iván színész, és Dombi Zétény fotómodell-atléta, de az út során minden országban újabb hírességekkel egészült ki az expedíció, így a műsorban feltűnik majd Rudolf Péter, Presser Gábor, Jakupcsek Gabriella, Szulák Andrea, Győrffy Miklós, Gundel Takács Gábor, és a Bon Bon együttes is. A világ körüli út júniusban indult Budapestről és majd 2 hónapig tartott, a kalandokat nyolc részre bontva sugározza majd a csatorna.

Nem valóságshow

A műsor, bár több hasonló angol sorozat ötleteit is felhasználja, nem külföldi licensz, hanem Frei Tamás saját ötletein alapul. Frei ugyan nem árult el pontos adatokat a műsorfolyam költségvetéséről, de az Index kérdésére elmondta, hogy a 8 nap alatt a Föld körül leforgatása nem került jelentősen több pénzbe, mint a Frei dosszié egy szezonja.

Frei a műsort nem nevezné valóságshownak, mivel a sorozat nem mutatja be az utazó hírességek konfliktusait, nem beszél a köztük lévő viszonyokról, inkább az egyes országok és kultúrák bemutatására és az átélt kalandokra koncentrál.

Fei Tamás az Indexnek elmondta, hogy ha az új sorozatot megkedvelik a nézők, és nézettsége eléri a Frei-dossziéjét, várhatóan újabb magyar hírességeket visz majd el a világ egzotikus tájaira.