Friderikusz zsűrizik a Megasztárban

2008.10.01. 09:57
Már biztos, hogy Friderikusz Sándor lesz a Megasztár 4 zsűrije.

Friderikusz Sándor a Megasztár 4 negyedik zsűritagja - értesült a Bors. Bár korábban már szó volt arról, hogy a showman is csatlakozni fog a TV2 tehetségkutatójának ítészeihez, sokáig úgy tűnt, nem tud megegyezni a csatornával. Előtte Bochkor Gábor volt a jelölt, aki azért nem lehetett zsűri, mert az új Megasztár médiatámogatója a Danubius Rádió.

TV2 hosszú egyeztetés után állapodott meg az utóbbi években közéleti műsorokat készítő tévéssel, akinek legutóbb az ATV-n ment a Friderikusz most című műsora idén nyárig. Friderikusz Sándor a Blikknek elmondta, hogy nem a pénz miatt vállalja el a felkérést, hanem azért, mert a Megasztárt tartja az egyetlen értékes produkciónak a mai magyar kereskedelmi televíziózásban.

Először több szempontból elfogadhatatlan ajánlatot kapott Szeptemberben újra felhívta Árpa Attila, és az akkor felajánlott szerződésről már lehetett beszélni. Friderikuszt valószínűleg nem a zenei képzettsége miatt kérték fel zsűrizésre, hanem a médiában szerzett jártassága miatt.