Friderikusz nemet mondott Anettkának

2005.10.14. 10:39
Anettka egy hetente egyszer jelentkező közéleti magazinba hívta az MTV-ből kirúgott riportert, de Friderikusznak más tervei vannak.

Csütörtökön megérkezett Friderikusz Sándor válasza Anettkának, akit levelében "Kedves szaktársnőnek" szólít az MTV-től kirúgott riporter - írja a Blikk.

Más tervei vannak

"Biztos voltam abban, hogy Friderikusz reagálni fog az ajánlatomra - mondta a bulvárlapnak Anettka. "Nagyon kedvesen megköszönte a válaszlevelében, de azért nem szeretné elfogadni, mert a jövőben teljesen más tervei vannak". A Budapest Tv sztárja sajnálja, hogy Friderikusz nemet mondott, mert nagyon tiszteli őt.

Fehér Anettka a sajtón keresztül üzente, hogy szívesen látná Friderikusz Sándort a Budapest Televízióban. A kábeltévés-személyiség az egész péntek estét átengedte volna Friderikusz Sándornak, akivel hétfőn bontott szerződést a közszolgálati televízió, amiért egy a Népszabadságnak adott interjúban nyíltan bírálta az MTV vezetését.

Anettka egy hetente egyszer jelentkező közéleti magazinra ötmillió forintot szánt volna havonta, a showmannek ebből kellett volna kigazdálkodnia a vendégek gázsiját, a forgatás költségeit és saját honoráriumát is.

Rudi bepereli Friderikuszt

Friderikusz Sándornak egyébként nem sok esélye van más kereskedelmi csatornánál, hiszen a Tv2-n és az RTL Klubon is megfordult már, mindkét helyről azonban távoznia kellett.

"Friderikusz Sándor továbbra is perben áll az RTL Klubbal, sőt a bíróság már meg is állapította szerződésszegését, ezért elképzelhetetlen, hogy megjelenjen a csatorna képernyőjén" - nyilatkozta korábban Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója.

Rudi Zoltán, az MTV elnöke a Magyar Nemzetnek adott interjújában kijelentette, Friderikusznak a Népszabadságban megjelent "jogsértő állításai" miatt bírósághoz fog fordulni, ahogy az MTV is.