Piroska
-12 °C
-2 °C

Friderikusz nemet mondott Anettkának

2005.10.14. 10:39
Anettka egy hetente egyszer jelentkező közéleti magazinba hívta az MTV-ből kirúgott riportert, de Friderikusznak más tervei vannak.

Csütörtökön megérkezett Friderikusz Sándor válasza Anettkának, akit levelében "Kedves szaktársnőnek" szólít az MTV-től kirúgott riporter - írja a Blikk.

Más tervei vannak

"Biztos voltam abban, hogy Friderikusz reagálni fog az ajánlatomra - mondta a bulvárlapnak Anettka. "Nagyon kedvesen megköszönte a válaszlevelében, de azért nem szeretné elfogadni, mert a jövőben teljesen más tervei vannak". A Budapest Tv sztárja sajnálja, hogy Friderikusz nemet mondott, mert nagyon tiszteli őt.

Fehér Anettka a sajtón keresztül üzente, hogy szívesen látná Friderikusz Sándort a Budapest Televízióban. A kábeltévés-személyiség az egész péntek estét átengedte volna Friderikusz Sándornak, akivel hétfőn bontott szerződést a közszolgálati televízió, amiért egy a Népszabadságnak adott interjúban nyíltan bírálta az MTV vezetését.

Anettka egy hetente egyszer jelentkező közéleti magazinra ötmillió forintot szánt volna havonta, a showmannek ebből kellett volna kigazdálkodnia a vendégek gázsiját, a forgatás költségeit és saját honoráriumát is.

Rudi bepereli Friderikuszt

Friderikusz Sándornak egyébként nem sok esélye van más kereskedelmi csatornánál, hiszen a Tv2-n és az RTL Klubon is megfordult már, mindkét helyről azonban távoznia kellett.

"Friderikusz Sándor továbbra is perben áll az RTL Klubbal, sőt a bíróság már meg is állapította szerződésszegését, ezért elképzelhetetlen, hogy megjelenjen a csatorna képernyőjén" - nyilatkozta korábban Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója.

Rudi Zoltán, az MTV elnöke a Magyar Nemzetnek adott interjújában kijelentette, Friderikusznak a Népszabadságban megjelent "jogsértő állításai" miatt bírósághoz fog fordulni, ahogy az MTV is.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Kezdje az évet egzotikus körutazással!

Fedezze fel Madagaszkár, Burma, Peru kincseit, Indiát a kelet csodálatos világát.